Om os

Vi er en lille nyopstartet butik, der stræber efter at samle de bedste produkter på markedet til papegøjer og andre fugle. Vi er selv stolte ejere af fugle, og vi ved derfor hvor vigtigt det er at finde det helt rigtige foder og legetøj til vores fjerklædte venner. Vores største formål med butikken er at finde og tilbyde de produkter, som vi vurderer er af bedst mulig kvalitet, når det kommer til ingredienser og materialer. Alt sammen for at finde produkter der hjælper dig med at sikre dine fugles overordnet sundhed og trivsel.

Hvad er er kvalitet?

For os er kvalitetsprodukter produkter, der består af materialer der minder om det vores fugle ville støde på og beskæftige sig med i naturen. Produkterne forholder sig dermed til fuglenes natur og instinkter. Vi elsker fugle, og vores udvalg af legetøj og foder er derfor valgt sådan at det kan aktivere og tilfredsstille fugle i alle størrelser.

Ønsker om andre produkter? 

Vores primære mål, ud over at give dig muligheden for at købe kvalitetsprodukter til dine dejlige dyr, er at komme dine ønsker i møde. Vi er derfor åbne for forslag og om udvidelse af vores sortiment, så længe der ikke gåes på kompromi med kvaliteten af vores produkter.

Har du ønsker til kommende produkter, så kontakt os på mailen Kontakt@fokulus.dk